Rešenje za održavanje sajtova

Rešenje za održavanje sajtova

Održavanje sajta

podrazumeva sve radnje koje je potrebno preduzimati kako bi sajt bez prekida i bez smetnji u radu bio dostupan korisnicima 24 časa 365 dana u godini.
Naravno, u održavanje sajta može da se svrsta i povremena ili kontinuirana izmena sadržaja na vašem sajtu, rešavanje problema sa vašim domenskim mejlovima, ili bilo koji drugi problem „internet“ vrste. Sve je stvar dogovora, odnosno cene koju želite da plaćate za nesmetan rad na mreži.

Tehničko održavanje sajtova

Neverovatno brz napredak svega što ima veze sa računarima i internetom sve nas primorava da konstantno pratimo dešavanja i da se trudimo da budemo u toku. Odatle i potreba da se sajtovi konstantno unapređuju, nadograđuju i dopunjuju.

Ukoliko je vaš sajt rađen na nekoj od besplatnih CMS platformi (Open CMS) kao što su Word Press, Joomla, Drupal, Open Cart, Magento, Presta Shop ili sl. povremeno ažuriranje verzije CMS-a i dodataka je neophodno, jer Open Source zajednica (to su desetine hiljada programera, tih divnih ljudi koji nesebično rade na nečemu što posle daju da se koristi besplatno) vredno radi na otklanjanju vremenom uočenih grešaka i unapređenju svih tih platformi, ali i hakerska zajednica „vredno“ radi na kvarenju svega ovoga što je dobro, te kada uoče neki propust u nekoj verziji Open CMS-a svi sajtovi koji su batirani na toj verziji su im praktično „na izvolt’e“.

Ako Vam se desilo da imate bilo kakav problem ili potrebu za stručnom intervencijom, ili prosto želite da Vam neko izmeni adresu, telefon, neki tekst ili sliku na sajtu – na pravom ste mestu.

Dovoljno je da pozovete 063/ 821 52 52, ili da se javite mejlom na podrska@serviszasajtove.com


Sa nama možete da napravite  dogovor o jednokratnoj intervenciji, ili o kuntinuiranom održavanju sajta na godišnjem nivou.