Servis Za Sajtove – Održavanje sajtova

Održavanje sajtova

Održavanje sajtova

Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u izradi sajtova za nas ne postoji kvar na sajtu koji ne možemo da otklonimo. Nudimo Vam profesionalno održavanje sajtova. Pored popravljanja i oporavljanja sajta tu spadaju i ostale intervencije na kodovima, gradivim elementima sajta, kao i izmene na tekstualnim i foto, ili video sadržajima.

 

Nudimo Vam dve opcije:

• Jednokratno održavanje sajta, odnosno, održavanje sajta po potrebi

• Održavanje sajtova po ugovoru na mesečnom ili godišnjem nivou

Na svaki Vaš zahtev odgovaramo još istog dana, a najčešće u roku od sat-dva.
Održavanje sajtova podrazumeva:

održavanje sajtova
Izmenu sadržaja na sajtu na osnovu vašeg zahteva i instrukcija.

Naravno, uvek smo spremni da Vam predložimo najnovija internet rešenja koja se tiču poslovanja u Vašoj branši. Samo besprekorno ispravan sajt sa ažurnim informacijama odaje utisak ozbiljnosti i predstavlja Vašu firmu u pravom svetlu.

Laptop-01-128
Izmenu, dodavanje ili uklanjanje gradivih elemenata sajta.

Verovatno znate da se IT branša razvija neverovatnom brzinom. Promene i unapređenja su gotovo svakodnevna, a mi sve to budno pratimo i nadograđujemo Vaš sajt najnovijim verzijama dodataka i modula, kako bi Vaš sajt radio baz problema.

Web-128
Pravljenje periodičnih bekap kopija sajta, za slučaj da vas isključe, obrišu, hakuju, ili sl.

Sajtove bekapujemo na naše lokalne servere, tako da su bezbedni od neovlašćenog pristupa sa interneta. Podrazumeva se da ugrađujemo i redovno ažuriramo antivirusne programe i pratimo Vaše ali i sve ostale aktivnosti na Vašem sajtu.